Critici la adresa noului IPhone 11

de Laura Ghenea Postat pe 09.10.19 , 4:12 pm


Mulți utilizatori Apple au așteptat cu nerăbdare lansarea noului IPhone 11. Din păcate, scoaterea lui pe piață a adus cu sine și câteva remarci mai puțin pozitive din partea clienților. Unii proprietare s-au arătat a fi nemulțumiți de noile smartphone-uri. Aceștia susțin că marile companii aleg să conceapă o imagine și un design bun în detrimentul rezistenței tehnice a dispozitivului.

Картинки по запросу iphone 11 displayâ

Utilizatorii IPhone 11 au anunțat despre faptul că ar fi observat mici zgârieturi pe ecranul telefonului, dar sursa cărora nu se cunoaște.

 “Am o zgarietura/crapatura adevarata pe ecranul meu care a aparut de nicaieri. Nu l-am scapat pe jos, nu a avut loc niciun incident… dar zgarietura/crapatura se poate simti la atingere, dar nu e o crapatura in genul unei panze de paianjen. Doar o mica linie pe sticla din partea din fata, pe langa o bucatica mica de sticla lipsa la cativa milimetri distanta. Pare a fi un defect de productie pentru ca a aparut dupa 24 de ore de utilizare fara niciun incident”.

Încă nu se știe cu exactitate ce ar fi provocat fisurile de pe display-ul telefonului, dar cert este faptul că pentru a evita asemenea neplăceri se recomandă intalarea unei sticle protectoare și a unei huse calitative.