MUAMA Enence- traducătorul vocal de mână. Traduce peste 43 de limbi străine!

de Laura Ghenea Postat pe 31.10.19 , 1:05 pm


Cunoșterea limbilor străine devin o necesitate tot mai mare în lumea contemporană. Statutul social, oricare ar fi el, implică interacțiunea cu cei din jur, iar modalitatea ce nu dă greș niciodată este dialogul eficace, care, de multe ori, are de pierdut din cauza barierelor lingvistice. Cu toate astea, circumstanțele nu sunt întotdeauna de partea noastră și nici nu ne pregătesc pentru ceea ce urmează să cunoaștem. Eventual, avem riscul să ne aflăm în situații neplăcute fără o pregătire corespunzătoare. Dacă s-ar ivi portunitatea de a vizita o țară străină și n-am cunoaște limba, ce-am face? Probabil am utiliza dicționarul real sau cel virtual, dar ar fi mare bătaie de cap până să căutăm întocmai frazele potrivite.

Din fericire, doi inventatori celebri japonezi au creat un traducător instantaneu numit MUAMA Enence care poate traduce cu ușurință vorbirea în timp real în peste 40 de limbi folosind doar câteva butoane. Prin desig-nul compact și dimensiunile mici, MUAMA Enence este ușor de transportat în orice buzunar sau geantă și e chiar acolo când este nevoie. De aici denumirea de „traducător vocal de mână” care poate fi folosit în fiecare zi!

Картинки по запросу muama enence

MUAMA Enence este ieftin, calitatea sunetului este perfectă, e confortabil la utilizare chiar și în locurile publice și, nu în ultimul rând, poate susține traducerea în 2 moduri, având disponibilă traducerea text.

Deși MUAMA Enence a fost creat în special pentru călători, a început să câștige popularitate masivă în rândul oamenilor din diferite sfere de activitate. Ar putea deveni chiar indispensabil.

Oamenilor care au folosit MUAMA Enence li s-a cerut să explice cum funcționează acest dispozitiv pentru ei, iar rezultatele au arătat că aceștia și-au îmbunătățit drastic atât relațiile cu colegii, cât și calitatea muncii după ce au folosit traducătorul.

Pentru a vă convinge de cele menționate mai sus, click aici pentru a viziona video-ul.