Nintendo: Controlerul care este super-personalizabil

de Tomacu Alexandru Postat pe 16.07.19 , 2:35 am


Există jucători ocazionali care preferă să ia ocazional un joc de relaxare pentru câteva minute și există mai mulți jucători dedicați care vor dedica ore întregi pentru a finaliza jocurile și a le debloca. Și apoi există acei jucători care se referă la ei înșiși ca "profesioniști" sau "hardcore" care trebuie să aibă cel mai mare scor, să bată un joc în cel mai rapid timp și să domine pe toți ceilalți online. 8BitDo noul controler SN30 Pro +, care poate fi personalizat și reprogramat printr-o aplicație nouă, este conceput pentru această ultimă mulțime.

În ultimii ani, 8BitDo sa cimentat ca unul dintre cei mai buni producători de controale de la terți, cu design inspirat de gamepad-urile incluse în console clasice , dar modernizat cu funcții suplimentare, funcționalitate Bluetooth fără fir și hardware îmbunătățit. Dacă aveți încă o conectoră originală NES sau SNES conectată la televizor, 8BitDo are chiar adaptoare pentru controler fără fir,astfel încât să vă puteți bucura de titlurile retro fără a avea nevoie de cabluri.

Gama de controler a companiei sa axat în primul rând pe jocurile de noroc retro, dar când Comunicatul a sosit, a început să adauge mai multe funcții moderne controlorilor, cum ar fi butoanele extra umăr și joystick-urile analogice . Noul 8BitDo SN30 Pro + are un design care aminteste de controlerul Switch Pro propriu (nu este un lucru rau), dar cu stick-urile analogice aranjate una lângă cealaltă, cum ar fi Sony cu gamepad-urile PlayStation.

Modelul 8BitDo SN30 Pro + a fost dezvăluit pentru prima oară în 2018 în jurul E3 ca un prototip, cu caracteristici precum feedback haotic, suport wireless Bluetooth, control integrat al mișcării, o mai bună ergonomie decât SN30 Pro și încărcare USB-C. Era de așteptat să sosească la sfârșitul anului 2018, dar 8BitDo a încetinit lansarea, în timp ce compania a făcut unele reglaje fine , așa cum sa explicat pe Twitter la începutul acestui an.

Se pare că reglarea fină a inclus adăugarea unei alte caracteristici majore: Software-ul Ultimate SN30 Pro +, care permite controlerului să fie personalizat și reprogramat. Disponibil pentru Windows și Mac OS la lansare (o versiune mobilă ar putea sosi în cele din urmă), software-ul nu numai că permite ca toate butoanele controlerului să fie reprogramate la preferințele unui gamer, dar permite, de asemenea, apăsări multiple să fie programate la un singur buton.