Tesla Model S cea mai bună mașină din ultimii 70 de ani

de Tomacu Alexandru Postat pe 19.07.19 , 9:09 am


Criteriile de evaluare s-au schimbat, trofeele s-au schimbat, iar vehiculele s-au schimbat cu siguranță, dar spiritul din spatele Mașinii Anului este același ca și în 1949

Conform revistei MotorTrend, nici un vehicul pe care l-a premiat din ultimii 70 de ani, fie că este vorba despre mașina anului, SUV-ul Anul sau camionul anului, nu poate fi egala cu excelență de impact, de performanță, și de inginerie la care a ajuns câștigătorului anului, 2013 Tesla modelul S .

"Simplul fapt Tesla Model S exista este un testament al inovatiei și antreprenoriatului, aceleași calitați care au facut odata industria americană de automobile cea mai mare, cea mai bogată și cea mai puternică din lume.Cei 11 judecători au votat în unanimitate primul vehicul proiectat de către un producător de autovehicule noi, mașina MotorTrend a anului 2013 ar trebui să fie o cauză a celebrării. America încă este capabilă să facă lucruri".

-MotorTrend

Modelul S a schimbat nu doar opinia oamenilor despre mașinile electrice, ci și despre mașini în general. Rămâne clar că nu există un alt vehicul creat în timpul celor 70 de ani de existență, care a avut un efect cu adevărat comparabil asupra automobilelor, industriei automobilelor și societății umane.

Vor exista Tesla Motors încă 70 de ani? Poate. Dar adevărata viziune a lui Musk a fost aceea de a electriza lumea printr-un produs incontestabil, nu pentru a crea un monolit de autovehicule. Văzând cum rivalii lui Tesla se grăbesc să-și imite tehnologia cu sinceritate este clar că viziunea sa este aproape de a fi îndeplinită.